THE 2-MINUTE RULE FOR تفریحی

The 2-Minute Rule for تفریحی

The 2-Minute Rule for تفریحی

Blog Article

و کتاب من خودم روزی سه تا شش ساعت کتاب میخونم که البته این بیشتر یه جور اعتیاد هست ولی پیشنهاد میکنم حداقل روزی نیم ساعت کتاب رو بخونید

به فشم که رفتید، فراموش نکنید به رستوران‌های متنوع آن بروید و غذایی لذیذ را نوش جان کنید.

بازدید از عمارت مسعودیه فرصتی است تا از یکی از جاهای دیدنی تهران با ماجراهای تاریخی ارزشمند دیدن کنید. این عمارت در دوره قاجار به دستور مسعودمیرزا (ملقب به ظل‌السطان) فرزند ارشد ناصرالدین شاه ساخته و به همین دلیل به نام مسعودیه معروف شد.

به نظر من نباید زیادی یه چیزای رو سخت بگیریم چون اونقدرم سخت نیستن آدم باید حد نصاب رو حفظ کنه

اونایی که نمیدونن میگن کتاب!!!نه خواهشا کتاب نه.کتاب هم یه حدی داره و بیشتر جنبه یادگیری داره تا این چیزا و خیلی زود آدمو خسته میکنه.

آقا جان اون کارگاه و این چیزا که می گی برا فیلماس(اونم فیلمای خارجی) که بچه ها دلشون خوش سایت سرگرمی باشه. خیلی ناراحت نباش

اگر زمانی در تهران هوس کردید آب‌تنی و تفریح آبی دل‌‌چسبی را تجربه کنید، به پارک‌های آبی این شهر بروید. پارک های آبی تهران با سرسره‌های آبی، رودخانه و استخر خود، شما و کودکانتان را ساعت‌ها سرگرم می‌کنند.

آدرس: تهران، انتهای خیابان شهید مطهری، خیابان شهدای ناجا، میدان پلیس

کاخ سعدآباد یکی از مکان های دیدنی تهران از نظر داشتن معماری اروپایی و ایرانی است که هنرمندانه با گچ‌کاری، کاشی‌کاری و آیینه‌کاری تزئین شده است. این کاخ تعداد زیادی کاخ مانند کاخ احمدشاهی، سیاه، شمس، اشرف، شهوند و… را در دل خود جای داده و دارای چند موزه است.

بلوک D یا سروستان شامل کتاب‌فروشی، فروشگاه محصولات فرهنگی، گالری، کافه گالری

کاخ مرمر در قدیم اقامتگاه زمستانی رضاشاه بود و در یک برهه زمانی به عنوان محل نگهداری جواهرات ملی ایران کاربرد داشت. بعد از اینکه محمدرضاشاه به سلطنت رسید، این کاخ به دفتر رسمی شاه تبدیل شد تا مکانی برای برگزاری جلسات مهم باشد. درباره معماری این کاخ باید گفت که گنبد آن با الهام از گنبد مسجد شیخ لطف‌الله ساخته شده و سردر ورودی آن با تلفیقی از معماری اصفهانی و نئوکلاسیک غربی طراحی شده است.

آدرس: خیابان ۱۵ خرداد، کوچه امام‌زاده یحیی، بعد از بازارچه

۶.۱۲ پارک ملی سرخه حصار؛ زیستگاه نادرترین جانوران و گیاهان

↑ مقدم، رضا (۱۳۹۳)، استودیو مولن‌روژ و دوبلهٔ فیلم «هرگز نمیر مادر»، تهران: مجله فیلم

Report this page